szerző:
hvg.hu

A mobilos értesítések nagyon zavaróak tudnak lenni munka vagy tanulás közben, de akár este is, amikor pihennénk. Ezt a problémát oldja meg ez az egyszerű androidos alkalmazás.

Munkaideje alatt nem akar facebookos értesítéseket? Este nem akar tudni a munkahelyi e-mailekről? Ilyen esetekben jelent megoldást az Androidra ingyen letölthető ClearLock alkalmazás, amellyel gyorsan és egyszerűen blokkolhatja egyes alkalmazások értesítéseit.

©

Ehhez csak belépés után ki kell jelölni azokat az alkalmazásokat, amelyektől nem akar értesítéseket kapni, majd a jobb alsó sarokban látható ikonra kattintva kiválasztani egy időt. Ekkor egy csúszkán adhatja meg, hogy meddig tartson az értesítések blokkolása, ami minimum 10 perc, maximum 12 óra lehet.

A bal felső sarokból elérhető menüben a Pro változat is kérhető 593 forint ellenében, amivel előre időzíthet be rendszeres blokkolásokat.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.


Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!