szerző:
hvg.hu

Több mint 2000 GB-nyi adat fér el a Samsung most kibocsátott külső merevlemezén.

Nagyon aktív mostanság a Sony az SSD-k vonalán, egymás után jelennek meg az ilyesfajta meghajtók. Tegnap már hírt adtunk a világ legnagyobb kapacitású, vállalatok számára készült SSD-jéről, most pedig az SSD T3 hordozható tárolóegység forgalomba kerüléséről számolhatunk be.

Az eszközt a januári CES-en mutatta be a Samsung, és már akkor tudni lehetett, hogy márciusban fog megjelenni. Nos, nem nagyon húzták az időt, és már ki is bocsátották a T3-at.

©

A tároló V-NAND (vertikális NAND) technológiát használ, ami lehetővé teszi a nagy fájlok gyors átvitelét az eszközre. Együttműködik windowsos gépekkel, Macekkel, sőt androidos eszközökkel is, azonban az iPhone nem támogatja.

A hordozható SSD-re három év garanciát ad a Samsung, és mostanra az árak is kiderültek. Az SSD T3 többféle kapacitással vásárolható meg: 250 GB, 500 GB, 1 TB és 2 TB. Az árak (ugyancsak ebben a sorrendben): 130 dollár, 220 dollár, 430 dollár és 850 dollár. Szóval jó mélyen kell a pénztárcájába nyúlnia annak, aki a legnagyobb kapacitású változatot szeretné magának.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!