szerző:
hvg.hu

Legalább egymilliárdan használják az ingyenes üzenetküldő alkalmazást, a WhatsAppot, és ez kötelezi is a fejlesztőket, hogy rendszeresen csiszolgassák appjukat.

Frissítették a napokban mind az androidos, mind az iOS-es WhatsApp Messengert, és most az alkalmazás többet tud, mint eddig.

Mostantól mindkét platformon elérhető a dokumentummegosztási lehetőség, azaz ha az alkalmazásban balra lent, a felfelé mutató nyílra kattintunk, a menüben a Dokumentum megosztása lehetőség is megjelenik. Ilyenkor láthatjuk a telefonon tárolt dokumentumaink listáját. Ez a funkció egyelőre csak a pdf-ekkel működik, de várható ennek a kibővítése.

©

A másik lehetőség iOS-en érhető el. Ezentúl nemcsak a telefonunkon, hanem a különböző felhőszolgáltatóknál (például Google Drive, Dropbox, Microsoft OneDrive) lévő képeket és videókat is megoszthatjuk. Ehhez a Fotó/Videó könyvtárra kell kattintanunk, majd alul a Válassz egy másik alkalmazásból… opciót kell megérintenünk.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!