szerző:
hvg.hu

Sokféle hatást és mozgást kell figyelembe venni és kiváltani ebben az ingyenes, remekül sikerült fizikai játékban. Mindennap kapunk egy új pályát, így véget nem érő az élmény.

Az Androidra ingyen letölthető Laserbrek 2 (iPhone-ra az első rész szerezhető be, szintén ingyen) az egyik legjobb fizikai játék mobilokra és tabletekre. Míg más ilyen játékok csak egy-két hatással és mozgással operálnak, ebben jóval több lehetőség van. Sőt, néhány szint után a pályákat is át kell rendezni, hogy teljesítsük.

©

Egy zöld lézer a kiindulópont, ezzel kell dolgoznunk. A lézersugarat úgy kell a kék, háromszög alakú tükörrel irányítani, hogy lehetőleg minden arany medált elpusztítsunk és akkor teljesített a pálya, ha elérjük a nagy piros négyzetet a sugárral.

Olykor pedig először nem begyűjteni kell az arany medálokat, hanem felhasználni; egyik pontból a másikba el tudnak gurulni, persze csak ha ezt kiváltjuk a pálya változtatásával. Ha ez megtörténik és jó helyre kerül a medál, újra változnak a körülmények és közelebb kerülhetünk a pálya teljesítéséhez.

Alapvetően 28 pálya van a játékban, de e mellé mindennap egy újat is kiadnak a fejlesztők, így az egyébként is addiktív játék tényleg véget nem érő élménnyel szolgál.

Amennyiben tetszett a fizikai játék varázsa és kreativitása, ajánlunk még 2 hasonlót: nekünk az Okay és a Trick Shot is nagyon tetszett ebben a kategóriában.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.


Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!