szerző:
hvg.hu

Kis túlzással a szmájlik ugyanolyan fontos részei a netes kommunikációnak, mint a betűk, épp ezért jön jól, ha bárhol bevethetjük őket. Ezzel a bővítménnyel gyerekjáték.

Mindig használ szmájlikat chateléskor? Ha nem csak a közösségi oldalakon, hanem bármelyik weboldalon használni kívánja a szmájlikat a számítógépén, akkor az Emoji Keyboard bővítményt érdemes telepíteni Chrome böngészőre.

©

Profi segítségről van szó, amelyben minden fontos szmájli megtalálható, ha a bővítmény ikonjára kattintunk. Itt ugyanis egyből megjelennek a legnépszerűbbek, a felső sávban kategória alapján lehet keresni, az üres mezőben pedig - angol szavakkal - keresni is lehet közöttük. Sőt, mellette még a színük alapján is lehet szűrni a kínálatot.

Ha egyet vagy akár többet is használni szeretnénk a böngészőben, csak kattintsunk rájuk, majd ha megvan az összes, akkor a Copy feliratra kell klikkelni. Ezzel vágólapra másoljuk a szmájlikat, és ezután csak be kell illeszteni valahová, legyen az mondjuk egy e-mail, egy dokumentum vagy mondjuk egy tennivaló lista - bárhol használható.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.


Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!