szerző:
hvg.hu

Tavasszal egy, míg ősszel akár három új iPhone is gazdagíthatja az Apple kínálatát.

A Kínából érkező legújabb, illetve a korábbi hírek szerint akár négy új iPhone is megjelenhet az idén. Ebből az egyik a hamarosan bemutatásra kerülő iPhone SE (a legutóbbi részleteket itt olvashatják róla), míg ősszel akár három újabb modell is érkezhet.

Az Apple ellátási láncától érkező információk szerint egy prémium iPhone 7 Plus eszköz is várható, amely duplakamerás képkészítő egységet kapna, és az iPhone 7 Pro névre hallgatna, hogy megkülöböztessék a hagyományos kamerás iPhone 7 Plustól.

A kép illusztráció
©

A KGI Securities neves elemzője, Ming-Chi Kuo is írt már korábban arról, hogy az Apple két változatban készítené el az iPhone 7 Plust, és Kuo is különböző kameratechnológiákra utalt. Mások viszont úgy vélik, semmi sem indokolja, hogy az Apple ilyen módon forgácsolja szét az iPhone-vonalat.

Mindenesetre az, hogy a világ legjelentősebb Apple-elemzőjének várakozását megerősítik a Kínából érkezett kiszivárogtatások, azt jelzi, érdemes komolyabban foglalkozni ezzel a lehetőséggel.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!