szerző:
hvg.hu

Az Apple folyamatosan javítgatja, csiszolgatja mobil operációs rendszerét, mielőtt az végleg a telefonokra kerülne.

Hamarosan (várhatóan március 21-én) érkezik az iOS-es eszközök nagy részére az újabb operációsrendszer-változat, az iOS 9.3, amelyről egyre többet lehet hallani. Például azt, hogy lesz egy különleges funkciója, amellyel megtudhatjuk, ha a főnökünk figyeli a mobilunkat, vagy azt, hogy a rendszer, legalábbis annak ötödik bétája még mindig jailbreakelhető.

Jó pár nap még hátravan a végleges változat megjelenésélig, így érthető, hogy az Apple az utolsó pillanatig formálgatja rendszerét, és most egy újabb változatot, a relatíve kicsi (38 MB-os) hatodik bétát (13E5231a build szám) kaphatták meg a fejlesztők és a publikus béta tesztelők.

©

Az iOS 9.3 az említett „követés-leleplező” funkción kívül is sok újdonságot kínál: biztonságosabbá tett Note, az éjszakai baglyoknak kedvező Night Shift, javított Health app, frissített Car Play, kiterjesztett 3D Touch opciók stb.

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!