szerző:
hvg.hu

Nyáron dobják piacra azt a kiegészítőt, amellyel gyerekjáték olyan álló munkavégzéshez illő íróasztalt kialakítani. Ez sokkal egészségesebb, mintha ülve dolgoznánk.

Az Indiegogo közössége már össze is gyűjtötte a pénzt arra a nem akármilyen bőröndre, amely sokkal egészségesebb munkakörnyezetet kínál, mint amilyennel a legtöbben rendelkezünk. Az ülőmunka olyan egészségtelen, hogy már az új dohányzásként emlegetik, ezért sok változtatható magasságú íróasztalt lehet kapni. Ezekkel csak az a baj, hogy csillagászati összegbe kerülnek. A problémát orvosolva egy kevésbé drága, hordozható és praktikusabb eszközt talált ki az Ombee fejlesztői csapata.

©

Az 5 kg-os bőröndöt össze lehet szerelni úgy, hogy az átlagos íróasztalt álló munkahellyé varázsolja. Ez a művelet olyan gyors és egyszerű, hogy egy GIF-en is elég bemutatni.

A termék videójában is látható, hogy nagyon strapabíró és lyukas kialakítása, valamint a hozzá tartozó kiegészítők miatt sokféleképp lehet használni, például laptophoz és asztali számítógéphez is tökéletes, csak a megfelelő változatot kell megvenni.

A 200 dollárért (kb. 56 ezer forint) előrendelhető szetthez tartozik egy különleges tartozék: egy olyan lapra is állhatunk, amellyel folyamatosan mozog a lábunk, ezzel is serkentve a vérkeringést.

Amennyiben marad az ülőmunkánál, azzal is sokat tud tenni egészségéért, ha bizonyos időközönként feláll, ebben pedig ez a korábban ajánlott alkalmazás segít.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.


Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!