szerző:
hvg.hu

Voltak, akik nem sajnálták, és darabokra szedték a Galaxy S7-et, hogy megmutassák, mit és hogyan pakolt bele a Samsung.

Nem túl régóta érhető el a Samsung új csúcstelefonja, de már sokan, sokféle szempontból kipróbálták. Nálunk is olvashattak már róla egy átfogó nagy tesztet, és azt is bemutattuk, hogyan vetették alá a készüléket különféle megpróbáltatásoknak (hogy összevessék az Apple aktuális zászlóshajójával).

©

Az iFixit csapata, régi jó szokásához hűen, tovább ment ennél, és lefejtve a telefon házát, darabokra szedte az eszközt. A közzétett képeken megnézhetők a különféle alkatrészek, beleértve a hűtéshez használt csövecskét vagy az új tömítéseket, amelyek hozzájárultak ahhoz, hogy tényleg vízálló legyen az új Galaxy.

©

A telefon a javíthatóságra a maximális 10 pontból (amit a legkönnyebben javítható készülék kaphat meg) mindössze hármat kapott. Ebbe belejátszott az, hogy nehéz eltávolítani az amúgy cserélhetőnek mondott akkumulátort, és akkor is sok a gond, ha valamiért a kijelzőhöz is hozzá kell nyúlni az egyéb egységek javítása/eltávolítása miatt.

Időközben a legilletékesebb, a Samsung is elkészítette saját részletes Galaxy S7 és Galaxy S7 edge "teardownját". Ennek a képeit sok hasznos linkkel kiegészítve ezen az oldalon nézhetik meg.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!