szerző:
hvg.hu

Aki nem szeretne felesleges extra funkciókat egy mobilos zenelejátszóban, inkább az egyszerűség és az ingyenesség, valamint a megbízható működés lényeges számára, annak van egy remek ajánlatunk.

Az új androidos alkalmazások toplistáiban többször előfordult az ingyenes Music Player (Fabulous), gondoltuk mi is kipróbáljuk. Nem csalódtunk, hiszen azt kaptuk, amit ígér: egy végletekig leegyszerűsített, material dizájnnal rendelkező és megbízható zenelejátszót.

Az első belépésnél rögtön fel is sorakoznak a zenéink, a számoknál pedig a jobb szélre kattintva az alábbi lehetőségek jelennek meg: lejátszás, lejátszás következőként, sorba állítás, lejátszási listához adás, album megtekintése, előadói profil megtekintése. Felül pedig külön ablakokkal lehet megtekinteni az utóbbi kettő mellett az összes lejátszási listát.

©

A bal felső sarokból elérhető menüben megtekinthető a lejátszási sorrend, illetve az éppen szóló számokról minden információ megjelenik. A beállítások között az alkalmazás színeit és animációit lehet megváltoztatni. Ennyit tud, nem többet, de sokaknak ez bőven elég is lehet, érdemes kipróbálni.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.