szerző:
hvg.hu

Sztárok, politikusok és híres figurák arcával lehet lájkolni a Facebookon, az ehhez szükséges Chrome-bővítményeket egy oldalon gyűjtötték össze.

Harry Potter, Beyoncé, Hillary Clinton, Donald Trump, Messi, Kanye West, mémek, Minyonok, Mark Zuckerberg, Disney mesehősök – és ez még nem a teljes lista. A felsorolt kedvencek mellett még több híres személy és karakter arcaival lájkolhat a Facebookon. Ehhez csak a React Your Way oldalára kell látogatni, ahol összegyűjtötték az összes olyan Chrome-bővítményt, amely ezt lehetővé teszi.

©

Egy másik szolgáltatás révén Orbán Viktor arcképével is lehet illusztrálni, hogy a Facebookon látottakkal kapcsolatban mi a véleménye.

Ezekre azért van lehetőség, mert a korábbi egyetlen “tetszik” helyett már hatféleképpen fejezhető ki a Facebookon, hogy mit gondol egy adott bejegyzésről. (Nem csak a számítógépeken, a telefonos alkalmazásban is működik a dolog.)

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!