szerző:
hvg.hu

A múlt héten elkezdték sugározni a House of Cards negyedik évadát, amelyben már OnePlus telefonok is feltűnnek. Persze ezt nem adták ingyen.

Frank Underwood, a House of Cards (Kártyavár) sorozat központi figurája nemzetbiztonsági okokból természetesen BlackBerry telefont használ, azonban a first ladyre, Claire Underwoodra már nem vonatkoznak ilyen szigorú megkötések, így úgy döntött, egy OnePlus 2-t fog kommunikációs eszközként használni.

Többen is kiszúrták, hogy nemcsak a first lady, de jó pár kormánytisztviselő is OnePlus telefonnal szaladgál a sorozat most indult negyedik évadában – számolt be a GbTimes.

©

A háttérben egy, a OnePlus szerint igen kedvező üzlet áll, s ahogy azt már korábban is megerősítették a kínai közösségi oldalon, a Weibón, 300 ezer dollárt fizettek azért, hogy mind a OnePlus 2, mind a OnePlus X feltűnjön a képernyőn. A cég műveleti igazgatója azt is elmondta, azért választották ezt a sorozatot, mert a világ nagyon sok részén népszerű, és rajongói megegyeznek az ő célcsoportjukkal.

A OnePlus nemrégiben azt nyilatkozta, hogy még több „hagyományos marketingen” gondolkozik, így nem lesz meglepő, ha a termékelhelyezés mellett rendszeres reklámokra és óriásplakátokra is költenek majd.

Ha közelebbről is érdekli, hogy mit tud az a telefon, amelyet oly szívesen használnak a Kártyavárban, olvassa el ezt a cikkünket.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!