szerző:
hvg.hu

A mai napon kerültek az európai üzletekbe az új Galaxyk, a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge. Már korábban is igen nagy volt az érdeklődés irántuk.

Úgy tűnik, komoly sikertörténet lehet az új Galaxyké, legalábbis erre utal a Samsung Electronics aktuális bejelentése, amely szerint a Galaxy S7 és Galaxy S7 edge készülékekre több előrendelés érkezett Európában, mint eddig bármilyen más Galaxy-modellre.

Néhány órával az újdonságok február 21-i bemutatkozását követően kezdődött meg az európai előrendelés lehetősége, és egészen tegnapig tartott. Ez idő alatt közel két és félszer több Galaxy S7-et és S7 edge-et értékesítettek a többi Galaxyhoz képest. A megrendelők többsége (61 százaléka) egyébként a Galaxy S7 edge-et választotta, feltehetőleg annak egyedi dizájnja és a Galaxy S6 edge-ben már bemutatkozott kényelmi funkciók miatt.

©

Az is vonzó lehetett, hogy azok az európai ügyfelek, akik a Samsung online boltjában vagy a kiválasztott szolgáltató- és kiskereskedelmi partneren keresztül rendelték meg valamelyik készüléket, egy Samsung Gear VR szemüveget kapnak ajándékba. Viszont akkora volt az érdeklődés az S7-ek iránt, hogy néhány piacon már nincs is elég Gear VR készleten.

A Galaxy S7-ek ma kerülnek a boltokba Európában. Az óriási érdeklődés amúgy érthető, hiszen ebbe a telefonba, ahogyan azt részletes tesztünk is mutatja, mindent belepakolt a Samsung, amit csak hiányolhattunk.

További hasznos információkat ezen a linken érhet el az új csúcstelefonokról.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!