szerző:
hvg.hu

Facebookos, instagramos fotók mellett felhőszolgáltatásokban, számítógépen és mobilon tárolt képekből is lehet percek alatt keménykötésű albumot összeállítani és megrendelni.

A PastBook ugyan iPhone-os alkalmazással is rendelkezik, de mindenkinek azt javasoljuk, hogy számítógéppel használja. Hiszen itt akár 1000 fotót is fel lehet tölteni, hogy keménykötésű fotókönyvet készítsünk emlékeinkből, ez a folyamat laptopon kényelmesebb mint mobilon.

Erre az oldalra kattintva több lehetőségünk is adódik: facebookos és instagramos fiókunkból is tehetünk képeket az albumba, illetve felhőszolgáltatásokkal tárolt felvételeket is, és természetesen számítógépről (vagy ha ragaszkodunk az alkalmazáshoz, akkor mobilról is) lehetséges a feltöltés.

©

A facebookos és instagramos lehetőségeknél például azt is megadhatjuk, hogy mely időszakban (napra, hónapra vagy évre pontosan mettől meddig) megosztott képeinket használja fel. Ha kiválasztottuk mindet, akkor csak várni kell egy kicsit és meg is jelenik a könyv előnézete. Kattintással lehet lapozni benne, ha pedig bármelyik képre külön rákattintunk, akkor törölhetjük, szerkeszthetjük, háttérnek állíthatjuk be és írhatunk alá szöveget is.

Ha minden úgy néz ki, ahogy elképzeltük, csak meg kell rendelni a fotókönyvet - világszerte kiszállítják -, a várható árazásról pedig itt egy táblázat.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!