szerző:
hvg.hu

A Samsung Galaxy S7 edge tesztjétől a budapesti vákuumvasútig – összegyűjtöttük egy cikkbe a hét legérdekesebb, legolvasottabb tech témáit.

Ebbe a telefonba mindent beletett a Samsung, amit csak hiányoltunk – teszt

A Samsung az elmúlt hónapokban nem ült a babérjain, de az utóbbi hónapok/évek felemás piaci eredményei után volt is min dolgoznia. Teszteltük a dél-koreai gyártó tavaszi nagyágyúját, annak is a szebb-jobb, ívelt kijelzős változatát. Sok újdonsággal szolgál, van benne például hűtővíz(!) is.

Zseniális: Mucsi Zoltán beszólásaival káromkodik a Google robotja

A Google tulajdonában lévő Boston Dynamics egy félelmetesen jó humanoid robotot fejlesztett. Az Atlas bemutatóvideójára pedig valaki rákeverte Mucsi Zoltán legendás beszólásait.

Budapest–Pozsony, 10 perc alatt: ezt kell tudni a hipergyors vákuumvasútról

A világ legfejlettebb tömegközlekedési eszköze épülhet meg néhány éven belül Közép-Európában. A vákuumvasutazás nem csak villámgyors, de fejlettségéhez képest meglepően olcsó is lehet. Egy Budapestet is érintő hyperloop újrafesthetné az európai innovációs térkép felénk eső részét.

Írja be itt a saját városát, és 5 perc alatt végignézheti, hogyan okozna ön egy világvégét

Egy halálos kimenetelű himlőjárványt szimulál egy nagyjából 5 perc alatt végigkattintgatható böngészős játék. Különlegessége, hogy mindenki a saját városában látogathat el jól ismert helyszínekre, miközben meg kell próbálnia minél lassabban fertőzni az embereket.

Breaking: legyőzte a gép az embert egy fontos meccsen

Történelmi győzelmet aratott a sakknál sokkal összetettebbnek számító go legjobb emberi játékosa fölött a Google DeepMind-alapú algoritmusa.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!