szerző:
hvg.hu

A gyártó értesítette a média munkatársait arról, hogy melyik napra tegyék szabaddá magukat.

Máshogy látjuk majd utána a világot – ezzel a szlogennel harangozta be április 6-i eseményét a Huawei. A várakozások szerint ezen a vállalat új csúcstelefonját, a P9-e mutatja majd be ezen a napon.

©

A korábban kiszivárgott információk közt szereplő duális kamerára nem csak az idézett szlogen utal, a meghívón feltűnik a #oo hashtag is, ez szintén a telefon kettős kamerarendszeréről szólhat.

A tavalyi, jól sikerült P8 modellhez képest több fronton is továbbfejlesztett telefonról korábban már több funkció és fotó is kiszivárgott, ezeket itt találja.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!