szerző:
hvg.hu

Ha igazak a híresztelések, a Samsung legújabb zászlóshajójának kisebb változatán dolgozik.

Megszokottá kezd válni, hogy ha egy telefon jó, az egyúttal nagyobb méretű is. Ha pedig egy gyártó „mini” változatot készít (ami inkább egy normál kéznek megfelelő méret), annak általában gyengébbek a specifikációi, mint az eredeti modellnek. Egy új értesülés szerint azonban változhat ez a trend.

A SamMobile tajvani forrásokra hivatkozva tette közzé, hogy készülhet a Samsung első, „mini csúcstelefonja”, a Galaxy S7 kisebb változata, amelybe ugyanaz a Qualcomm Snapdragon 820, illetve Exynos 8890 chipkészlet kerülne, mint ami a Galaxy S7 edge-ben is megtalálható. Ez a telefon állítólag az iPhone SE-re lenne válasz.

A kép illusztráció
©

A kisebb Galaxynak 720 x 1280 pixeles, 4,6”-es kijelzője lenne, ami jóval kisebb, mint a nagytestvér 5,1”-es megjelenítője. A Minibe állítólag 3 GB RAM lesz, és 12 MP-es lesz a hátoldali kamerája. A vastagságát 9,9 milliméteresnek tippelik.

Ha érdeklik az új androidos telefonok, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!