szerző:
hvg.hu

Kemény stílusban, de hatásosan terel minket a munka felé ez a Chrome-bővítmény. Vége a felesleges böngészgetésnek, irány dolgozni!

A szabadságok és hosszú hétvégék után a legnehezebb munkába állni. Napi ajánlatunk ezért a Go Fucking Work Chrome-bővítmény. Ez a szolgáltatás nem cicózik: egyből dolgozni irányít, ha rossz oldalon jár. Ehhez letöltés után a bővítmény ikonjára kell kattintania, majd az üres vonalra beírni azokat az oldalakat, amelyeken felesleges időt szokott tölteni a munkája végzése helyett. Aztán le kell okézni minden oldalt.

©

Innentől kezdve ha a megadott oldalak valamelyikére kattint, nem a honlap, hanem egy ilyen szöveg látható majd a böngészőben.

©

Mindig más szöveget mutat, többféleképp használja az "f" betűs szót. Például így is.

©

Amennyiben kipróbálna egy finomabb módszerekkel dolgozó, több beállítási lehetőséget kínáló, de hasonló célt szolgáló Chrome-bővítményt, akkor egy korábbi cikkünkben kaphat remek tippet.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!