szerző:
hvg.hu

A OnePlus telefonok eddig is a legjobb választásnak tűntek, ha valaki olcsó, de mégis minőségi mobilt akart, de a kínai cég újabb szolgáltatása tényleg mindent visz: jön a hűségszerződés nélküli részletfizetés.

A OnePlus mobilgyártó esetében nem csak az árak, de a szolgáltatásaik is maximálisan kiérdemlik a baráti jelzőt. Egyszer utólagos pénzvisszafizetéssel egybekötött árcsökkentést jelentenek be, másszor ingyenes szállítást a világ minden tájára, most pedig itt az újabb kellemes meglepetés.

A kínai cég közleménye szerint az új szolgáltatás egyelőre csak az Egyesült Államokra vonatkozik, de ettől csak jobban várjuk a nemzetközi kiterjesztését: eljött a hűségszerződés nélküli részletfizetés lehetősége.

A kínai cég legolcsóbb mobilja, a OnePlus X esetén is van lehetőség részletfizetésre.
©

Az amerikaiaknál már most is élő opció szerint PayPal-os fizetés esetén 6, 12 és 18 hónapos részlefizetési lehetőséget is választhatunk az egyébként is remek ár-érték arányú mobilokhoz, vagyis bizonyos esetben átszámítva 5 ezer forint alatti is lehet a havi törlesztés összege.

Erre persze eddig is volt lehetőség, de ehhez valamelyik mobilszolgáltatóval hűségszerződést kellett kötni, általában 2 éveset, ahogy hazánkban is jellemző. Ez szűnik meg az új lehetőséggel, szolgáltatótól függetlenné válik a részletfizetés, ami az ingyenes szállítással együtt már egy igen erős érv amellett, hogy a OnePlus honlapjáról válasszuk ki új mobilunkat. Reméljük (mihamarabb) Magyarországon is lehetőség lesz az ilyen típusú részletfizetésre.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.