szerző:
hvg.hu

A virtuális valóságot varázsoló eszközök sikere főként azon múlik majd, milyen tartalmakat lehet majd rajtuk keresztül élvezni. A Sony már első körben is komoly kínálatot tett le az asztalra.

Már több mint 230 fejlesztő stúdió dolgozik azon, hogy programot készítsenek az idén októberben boltokba kerülő PlayStation VR szemüvegre, melyről most már minden fontos részlet kiderült. A GDC játékfejlesztői konferencián kiderült: év végéig 50 játék lesz majd virtuális valóságban játszható PlayStationön. A Sony néhány címet már el is árult, íme az eddig nyilvánosságra hozott lista.

Allumette

Driveclub

Gary the Gull

Golem

Harmonix Music VR

Job Simulator

Joshua Bell: Immersive Experience (tech demo)

Megaton Rainfall

Playroom VR

Star Wars: Battlefront VR experience (ez a játék VR-kiadásban csak PlayStationre lesz elérhető)

SuperHyperCube

Thumper

Tumble VR

Valkrie

Waltz of the Wizard

Wayward Sky

Xing: The Land Beyond

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!