szerző:
hvg.hu

A Facebookon is hasznos tudni, hogy látták-e már az üzeneteinket vagy sem, a Sidekick ugyanezt a lehetőséget kínálja az emailezésre Gmailt vagy Outlookot használóknak.

Nem látta még az emailem? Vajon megnézte azt a linket is, amit elküldtem neki? − aki ehhez hasonló bizonytalan pillanatokat át szokott élni a munkahelyén, annak megér egy próbát az ingyenes Sidekick. Ezen az oldalon ugyanis Gmail- és Outlook-fiókkal is lehet regisztrálni, majd ha megadtuk a szükséges hozzáférési engedélyeket, már el is felejthetjük a már említett kérdéseket. A szolgáltatás ugyanis figyeli, hogy ki és mikor kattintott az emailjeinkre és azt is jelzi, ha valaki a benne szereplő linkre is kattintott.

©

A fenti képen például a Sidekick Chrome-bővítményének értesítési sávja látható, de ha más böngészőt használ, akkor is könnyen figyelheti az emailjei olvasottságát, ugyanis az emailfiókjában megjelenik egy fül, amelyre kattintva megnézhet minden információt.

©

A Sidekick révén a beállítások között egy olyan profilt is készíthet, amelyet más Sidekick-felhasználók látnak, ha emailt küld nekik, így minden fontos információt és elérhetőséget azonnal megkapnak önről.

Ingyenes androidos és iPhone-os alkalmazás is van hozzá, így a mobilján is kényelmesen átnézheti az értesítéseket.

©

A szolgáltatással elvileg időzíthető emaileket is lehet már küldeni, de tesztünk során ez a funkció még nem működött.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!