szerző:
hvg.hu

Kritikus, úgymond kötelezőendően telepítendő szoftverfrissítést adott ki e-könyv-olvasóihoz az Amazon.

Elvesztik minden online funkcionalitásukat – így a könyvráküldési és -letöltési lehetőséget, a Kindle Store elérését stb. – azok a 2013 előtt kiadott Kindle készülékek (a teljes listát itt találja), melyek tulajdonosai március 22-ig nem telepítik az Amazon által most kiadott szoftverfrissítést.

©

Ha valaki nem frissíti a határidőig a készülékét, annak sem kell véglegesen lemondania a funkciókról, de jóval nehezebb dolga lesz. Azzal ugyanis, hogy március 22. után a készülék elveszti online funkcionalitását, frissíteni sem lehet majd pár gombnyomással – csak USB-kábel és számítógép segítségével, kézi telepítéssel, ami kicsit bonyolultabb dolog.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!