szerző:
hvg.hu

Az alábbiakban megmutatjuk, hogyan lehet ön is részese az Apple mai, nagy bejelentéseket tartogató eseményének.

Új Apple Watch-szíjak, kisebb méretű iPad Pro és persze a 4”-es iPhone SE mutatkozhat ma be az Apple „Let us loop you in” eseményén, itteni idő szerint este 6-kor. A kaliforniai Cupertinóban akkor még csak délelőtt 10 óra lesz, és az 1 Infinite Loop campus Town Halljába várják majd az érdeklődőket.

Mint minden Apple-rendezvény, ez is izgalmasnak ígérkezik, és az almás cég lehetővé tette, hogy bárki élőben követhesse a bejelentéseket (persze ehhez nem árt az angoltudás).

©

A link, amelyet követni kell ugyanaz a különböző eszközöknél: http://www.apple.com/apple-events/march-2016/. A Windows-felhasználóknak Windows 10-re és az Edge böngészőre van szükségük, a Mac gépek tulajdonosainak a Safarit kell elindítaniuk, az iPhone-t, iPadet, iPod touchot használóknak pedig a mobil Safarit.

Mint említettük, magyar idő szerint este 6-kor kezdődik a keynote, s ez az időpont az időeltolódás miatt különbözik a nagyvárosokban. Az iPhone Hacks feltett egy ábrát, ahol nagyvárosonként nézhetjük meg a kezdési időpontot. Ha pedig valaki a háttéképét is az eseményre hangolná, kattintson erre a linkre.

Az Apple újdonságairól mi is írunk este, ha nem akar lemaradni a beszámolóról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!