szerző:
hvg.hu

Jól rajtolt a Miitomo, a japánok pozitívan fogadták az újszerű, chatelős appot.

Mi is beszámoltunk arról, hogy okostelefonos appal rukkolt ki a konzolgyártó Nintendo. A Miitomo tulajdonképpen egy közösségi kommunikációs alkalmazás, amelynél a felhasználó egy avatar mögé bújva kommunikálhat a többi avatarral.

Az iOS-re és Androidra is elérhető app egyelőre csak Japánban debütált, viszont mindössze öt nappal a bemutatkozása után már több mint egymillió felhasználót gyűjtött, ami jó jelnek tekinthető a továbbiakra, a nemzetközi piacokon történő megmérettetésre. Hogy ez pontosan mikor is lesz, azt még nem tudni, mindenesetre 38 régióra ígéri a megjelenést a Nintendo, még ebben a hónapban.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!