szerző:
hvg.hu

A Galaxy S7-nek (pontosabban az S7 edge-nek) már jó pár megpróbáltatást kellett kiállnia, de az alábbi tortúra-teszt mindegyiken túltesz.

Nemrégiben bemutattuk, hogyan nyúzták a Galaxy S7 edge-t (az iPhone 6 Plusszal egyetemben), de azok a megpróbáltatások eltörpülnek ahhoz képest, amit egy Galaxy S7-nek kellett kiállnia egy kíváncsi felhasználó „jóvoltából”.

A Samsung csúcstelefonját ugyanis egy LG mosógépbe tette a kimosnivalókkal együtt, és lefuttatott egy 46 perces programot. A „mosásteszt” után a Galaxy S7 tovább működött.

©

Az ujjlenyomat-olvasója ugyan nehezebben reagált, de ebben semmi meglepő sincs, minden szkenner gyengélkedik, ha nedves lesz. Az érintőképernyő viszont tökéletes maradt, és semmi probléma sem volt a wifis kapcsolódással, a zenelejátszással vagy a videofelvétellel.

Szóval a Samsung tényleg jó munkát végzett, és a Galaxy S7 valóban vízálló.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!