szerző:
hvg.hu

Dobálózni lehet a feladatokkal, és ez nem játék, viszont viccesen néz ki - ezt kínálja ez az érdekes tennivaló listás app.

Ajánlottunk már több to-do alkalmazást – az eddigiekből nekünk a Swipes és az Accomplish tetszik legjobban –, de olyat, mint az Androidra és iPhone-ra is ingyen letölthető To Round, még nem. A lényege a következő: a képernyő jobb oldaláról balra húzva az ujjunkat új feladatot lehet létrehozni, megadni a nevét, alatta az egyéb feljegyzéseket, majd a tennivaló elvégzésének idejét és ami különleges, hogy legalul egy skálán a méretet is. Utóbbi elég meglepő funkció egy ilyen alkalmazástól.

Ez arra jó, hogy a fontosságát hangsúlyozzuk a feladatnak, amely az adott méretű körben jelenik meg. Sőt, ezek igazából labdák, amelyeket megérintve lehet mozgatni és dobálgatni, ez négy-öt feladatnál már jópofán néz ki. A mozgatással lehet variálni, hogy melyik mikor következzen, vagy ha sok van, akkor melyik látszódjon a képernyőn és melyik tűnjön el a felső részen.

©

A labdáknak színt is lehet adni témakör szerint és a méretüket pedig utólag is lehet változtatni. Ha elvégeztük a feladatot, akkor rá kell kattintani, majd a pipa ikont megérinteni, ekkor pedig összezsugorodik a labda és eltűnik a süllyesztőben, mint a flipperben.

Amennyiben ennél komolyabb, mégis játékos alkalmazással szeretné motiválni magát a teendői elvégzésére, akkor szívből ajánljuk a Habitica appot.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.


Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!