szerző:
hvg.hu

Egy 15 hónapos kanadai rekordot döntött meg öt ausztriai fiatal március 15. és 19. között, Bécs egyik legforgalmasabb bevásárlóutcáján. 92 órán keresztül folyamatosan, megszakítás nélkül tévéztek.

Az eseményen jelen volt a Guinness Világrekordok hivatalos ellenőre is, hogy hitelesítse a rekordot és átadja az igazolásokat az öt új csúcstartónak, akiket több mint 400 érdeklődő közül választott ki az LG osztrák képviselete a Facebookon. A rekordot igazoló dokumentum mellett az LG a kísérlet minden résztvevőjének adott is egyet az oly sokáig nézett tévéből.

©

Az öt résztvevő négy éjszakán és öt napon keresztül egyhuzamban közösen nézett négy különféle, a Sky Austria által sugárzott műsort a kiállított OLED tévén. A résztvevők dolgát tovább nehezítette, hogy a rekordkísérlet ideje alatt óránként csak egy ötperces szünetet tarthattak.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!