szerző:
hvg.hu

Imádják a felhasználók az évekkel korábban közzétett bejegyzéseiket felidéző funkciót, sokan közvetlenül felkeresik az Ezen a napon oldalt.

Éppen egy éve kapcsolta be nosztalgiázós funkcióját a Facebook. Az Ezen a napon funkcióval a Facebook saját korábbi megosztásainkból válogat, illetve azokból a kiírásokból és fotókból, amelyeknél mi is be lettünk jelölve. Azt is megmutatja, hogy kivel lettünk facebookos ismerősök az év adott napján.

A most közzétett adatok szerint azóta igen nagy népszerűségre tett szert: 155 millióan iratkoztak fel az évfordulós bejegyzésekről szóló értesítésekre, naponta átlagosan 60 millióan pedig közvetlenül is felkeresik saját Ezen a napon oldalukat.

Nem árt tudni, hogy bár a nosztalgiázós funkció alaphelyzetben mindenféle emléket felhoz, néhány beállítással megoldható, hogy a rossz, nem kívánatos emlékek ne kerüljenek elő.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!