szerző:
hvg.hu

Úgy tűnik, megirigyelte az Apple a Hulut, a Netflixet vagy az HBO-t, és akárcsak ezek a szolgáltatók, saját tartalom gyártásába kezd.

Korábban is lehetett már hallani arról, hogy saját tartalom gyártását kezdi meg az Apple, és a hír egyre valószínűbbnek tűnik.

A The Nwe York Post értesülése szerint ugyanis a cég összeállt a rendkívül sokoldalú rapperrel, Will.i.ammel, és a The Office (a NBC ál-dokumentumsorozata) producerével, Ben Silvermannel, valamint Howard T. Owens médiaipari vezetővel, hogy egy appfejlesztőkről szóló sorozatot készítsen.

©

Az Apple természetesen minden eszközére terjeszti majd a tartalmat, így az elérhető lesz iPhone-on, iPaden, iPod Touchon, iMacen, MacBookon és az Apple TV-n is.

További részletekről (konkrétabban a tartalomról, az epizódok számáról, a finanszírozási struktúráról) egyelőre még nem tudni, de az információ valóságtartalmát azért az minősíti, hogy az Apple már egy éve folytat megbeszéléseket különféle hollywoodi tévétársaságokkal.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!