szerző:
hvg.hu

Látványos és szórakoztató honlapot állítottak össze a hiphop zene rajongóinak, itt ugyanis a műfaj klasszikusainak bakelit lemezeit egyesítik a YouTube-videókkal.

A 90-es évek hiphop zenéje sok megunhatatlan klasszikust adott a műfajnak, a Digging Into Hip Hop oldal pedig ezeket a slágereket gyűjtötte egy csokorba. Nem akárhogy: a bakelitek és a YouTube-videók egyvelegével.

©

Több mint 80 album bakelit lemezének borítója jelenik meg egy dobozban, majd bármelyiknél kattintunk a "Show" feliratra és választjuk a "Listen" opciót, a jobb oldalon az adott album számai elindulnak, méghozzá YouTube-videókkal. A "Next" és "Prev" lehetőségekkel lehet böngészni a lemezgyűjteményben.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!