szerző:
hvg.hu

Azután, hogy a Facebook legtöbbször szidott funkciója bekerült az Instagramba is, most újabb olyan fejlesztés érkezett, ami nélkül a Facebook is elképzelhetetlen. Ez viszont legalább hasznos.

A Facebook mostanság komolyan foglalkozik az Instagram fejlesztésével, pár héten belül több újítás érkezett. Először bejelentették, hogy több fiókot is lehet kezelni, aztán jött a Facebook legtöbbet szidott algoritmusa is, most pedig az Instagram webes változatát alakították át.

©

Sokakat talán még az a hír is meglep, hogy böngészőben is lehet instagramozni, hiszen ezt nem sokan teszik, de lehet többen fogják, ugyanis mostantól már az értesítések is megjelennek a weboldalon, ahogy a Facebookon is. Így már csak a képek felfedezésére szolgáló "Explore" menü és az általunk követett profilok lájkjai hiányoznak ahhoz, hogy a webes élmény ugyanaz legyen, mint a mobilos.

Egyébként jó minőségű fotóknál látványosabbak is a posztok egy számítógép monitorján, mint az apró mobilképernyőn, néha érdemes ránézni.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!