szerző:
hvg.hu

Összegyűjtöttük egy cikkbe a hét legérdekesebb, legolvasottabb tech témáit.

Ez már nagyon kellett: bemutatták a kisebb, olcsóbb, de nagyon erős új iPhone-t

A vállalat története során először párosujjú patás állatokról is esett szó az Apple hétfő esti eseményén, ahol a főszerep (szerencsére) azért mégiscsak az új készülékeké maradt. Itt az új, kisebb iPhone, egy új iPad és a slussz poén: már ma telepíthető lesz az operációs rendszer új verziója.

Így landol egy 62 milliárd forintos katonai gép, ha nincs leszállópálya – videó

A manőver meg se kottyant a Pentagon egyik legjobb katonai gépének, még úgy sem, hogy rakományként két Apache helikoptert szállított.

Brüsszeli terror: keményen beszóló és elszomorító mémek is terjednek

Minden fontosabb közösségi csatornát elleptek a brüsszeli robbantások kapcsán közzétett mémek. Valamelyik szolidaritást fejez ki, de van olyan is, ami egyenesen a terroristáknak üzen.

Tudatosan csalnak: emiatt magasabb az áramszámlája, mint amennyinek kellene lennie

Minden ötödik háztartási gép többet fogyaszt, mint amennyit a rajta látható felirat ígér. A gyártók sokszor tudatosan csalnak.

Most érdemes letölteni, ingyenes lett egy nagy tudású program

Ha gyorsan és kényelmesen szeretne látványos bemutatót készíteni a fényképeiből, akkor próbálja ki az alábbi programot. Kockázat nélkül teheti, ugyanis ingyenessé tették.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!