szerző:
hvg.hu

Egyáltalán nem tart az iPhone SE-től az LG – így foglalható össze röviden a cég vezérigazgatójának véleménye.

A tech-világ most az iPhone SE-től hangos, attól az új Apple-telefontól, amelyik kisebb (4”-es) kivitelben hozza a zászlóshajó iPhone 6s legfontosabb jellemzőit.

Mint minden új és feltételezhetően nagy érdeklődésre számot tartó eszköz megjelenésekor, most is átgondolják a konkurensek, mit is jelent számukra a frissen debütált termék.

Az LG vezérigazgatója pár nappal ezelőtt kifejtette, egyáltalán nem tartanak az új versenyzőtől. Új eszközt kibocsátani már meglévő technológiákkal és jellemzőkkel? Az LG nem ezt az utat követi – mondta a vezért, hozzátéve nem jelent az iPhone SE veszélyt középkategóriás eszközeik számára.

©

Az LG szerint a gyártóknak jobban kellene fókuszálniuk az értékre, és nem feltétlenül a költséghatékonyságot kellene favorizálniuk. Az LG így tesz, és nem érdeklik a konkurens termékek.

Mindez szépen hangzik, és a piac hamarosan megmutatja, jogos-e az okoskodás. Mert azért azt mégsem szabad elfelejteni, hogy végre az Apple leszállt a fellegekből, és viszonylag emberi áron hozott ki egy tényleg jó telefont. Ezt pedig a piac értékelni fogja, akár az LG ellenében is.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!