szerző:
hvg.hu

Találkoztunk már jó néhány ingyenes időjárás-alkalmazással, de közülük ez tűnik a legjobb választásnak.

Aki nem szeretne fizetni egy időjárás-alkalmazásért, de minőségit szeretne, ne keressen tovább: az Androidra letölthető Klara tökéletes lesz. Elsőre azért tetszett meg nekünk, mert jól átlátható, hiszen a képernyő nagy részén grafikonon, felül pedig ikonokkal egyszerre láthatjuk az időjárási viszonyok változását, méghozzá óránkénti bontásban. Egy szaggatott vonalat mozgathatunk, hogy egy pontos időpont időjárására vagyunk kíváncsiak.

Még ezen felül is tartogat remek lehetőségeket, ugyanis jobbra és balra húzva az ujjunkat váltogathatunk az időjárási viszonyok között: a hőmérséklet, a szél, a felhőzet és a páratartalom változásai is követhetők.

©

A felső sáv keresőjében kiválaszthatjuk, hogy a világ mely pontján érdekel minket az időjárás, a bal felső sarokból elérhető menüben pedig a "My places" résznél meg is adhatjuk az állandó helyszíneket, amelyekre kíváncsiak vagyunk.

A menüben választható a "Long term forecast" opció is, ezzel másfél hetes előrejelzést kapunk 6 óránkénti bontásban. A "Change skin" révén 4 dizájn közül is lehet választani. Azért pedig külön pluszpont jár, hogy az ingyenesség ellenére nincs reklám az alkalmazásban.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!