szerző:
hvg.hu

Az alábbi koncepció videó egy igen izgalmas iOS 10-et mutat.

Júniusban a WWDC 2016-on mutatja be az Apple újdonságait, amelyek között ott lesz a Mac OS 10.12 és az iOS 10 is. Egyelőre keveset tudunk ezekről (az Apple-re jellemző az erős titoktartás) – ami eddig kiszivárgott az új mobilplatformról azt itt foglaltuk össze.

Ilyenkor mindenki szívesen eljátszik a gondolattal, hogy milyen operációs rendszert látna szívesen. A Cult of Mac rátalált egy videóra, amelyet Apple-rajongók készítettek: elképzelték, milyen lehet(ne) az iOS 10. Informatív widgetek jönnének a zárolt képernyőre, különféle színűre lennének beállíthatók az értesítések, hogy azonnal látni lehessen az eredetűket, illetve a felhasználó gyorsan változtathatná az iOS színeit is. Láthatunk a videón felhasználói felület változásokat és egy új multitasking képernyőt is.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!