szerző:
hvg.hu

Egy kis ideje már rebesgetik, hogy a HTC a HTC One A9 utódján dolgozik. Most megismerhette a világ.

Azt hihetnénk, hogy a HTC One A9s egy újabb, jobb változata a – csak iPhone-klónként emlegetett – HTC One A9-nek, ehhez képest a hivatalosan is bejelentett újdonság több szempontból is visszalépés – számolt be az Android Police.

Ugyan 5”-es maradt a kijelzője, azonban Full HD helyett csak HD-s (720 x 1280 pixeles), a 13 MP-es kamera f/2.0 apertúráját f/2.2-re növelték, és az optikai képstabilizátor is kimaradt belőle. Azért pozitív változások is voltak, így a szelfikészítő most már 5 MP-es (korábban 4 MP-es volt), nagyobb lett az akku, 2150 mAh-sról 2300 mAh-sra változott, így sokkal tovább fogja tudni kiszolgálni a gyengébb felbontású képernyőt. Ennél a modellnél már lesz 3 GB/32 GB (RAM/belső tárhely) változat is.

©

Hogy jó vagy rossz hír, azt ki-ki döntse el, mindenesetre a korábbi Snapdragon 615-öt a MediaTek Helio P10-re cserélték. A 146,49 x 71,5 x 7,99 mm-es és 149,8 grammot nyomó telefon szélesebb, magasabb és nehezebb is az elődjénél.

A „vízezüst”, „öntöttvas” és „fémarany”színekben érkező telefon árát még nem tudni, de feltehetően jóval 500 dollár (140 ezer forint) alatt tartja a HTC.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!