szerző:
hvg.hu

A mobilos appok megszokott árazásához képest nem lesz olcsó a Nintendo új játéka, de így látatlanban úgy tippeljük, hogy megéri majd a pénzt.

Az Apple szeptemberi eseményén derült ki, hogy megtört a jég, és a Nintendo végre telefonokra is kiad egy mariós játékot. A bejelentés helyszíne nem véletlen: a Super Mario Run elsőként csak iPhone-okra lesz elérhető.

©

A Nintendo most azt is elárulta, hogy a játék egészen pontosan december 15-én tűnik majd fel az App Store-ban. A Super Mario Run – melynek játékmenetéről itt olvashat és láthat egy videót is – ingyenesen lesz letölthető, de ez csak amolyan próbaverzió lesz, a játék teljes kinyitásához 10 eurót kell majd fizetni, azaz nagyjából 3000 forintot.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!