szerző:
hvg.hu

Szilveszterig él az akció, amellyel a világ legnépszerűbb streaming zeneszolgáltatása, a Spotify Premium előfizetését 3 hónapra mindössze egy euróért lehet megvenni.

Az egyik legjobb karácsonyi akcióval rukkolt elő a Spotify, ugyanis valamivel több mint 300 forintért lehet 3 hónapra előfizetni a Premium szolgáltatására.

Az ajánlat január 1-ig érvényes, aki tehát szilveszterig befizet egy eurót, 3 hónapon át élvezheti az egyébként havi öt eurót kóstáló Premium csomag előnyeit, vagyis például a reklámmentességet, az offline zenehallgatási lehetőséget és a kiváló hangminőséget.

©

Az ide kattintva elérhető ajánlattal csak azok tudnak élni, akik korábban még nem fizettek elő a Premium verzióra. De annak is van (egy állandó) kedvezmény, aki már régóta használja a Spotifyt: a több felhasználós csomagban 400 forintra csökkenthető az 1600 forintos havidíj, és nem is csak három hónapon át, hanem bármeddig.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!