szerző:
hvg.hu

Egyszerű, igényes, és a 30 napon át ingyen kipróbálható verzió esetén nagyon hasznos funkciója van ennek a programnak, ami egy helyen kezel több emailfiókot.

Sokaknak már az is zavaró, hogy a céges és a privát emailfiókjuk nem érhető el egy helyen. Na de akkor mit szóljanak azok, akiknek ennél is több helyen kell a leveleiket nézniük? Ha ez a jelenség önt is zavarja, akkor ajánljuk a Windowsra, Macintoshra és Linuxra is ingyen letölthető Shift használatát, amelynek Pro verziója 30 napon át ingyen tesztelhető.

©

A szolgáltatás oldalán emailcímére kérheti a linket, amellyel letöltheti a programot, azután pedig csak engedélyt kell adni az emailfiókok hozzáféréséhez, és kezdődhet a munka.

Ingyen két fiókot (a Gmail mellett az Outlook is használható) lehet váltogatni, de egy havi ingyenes tesztelés után évi 20 dollárért korlátlan gmailes fiók használható egyetlen oldalon.

©

Tényleg minden egy helyre kerül: a bal szélen 1-1 kattintással lehet váltogatni a fiókok között, míg a jobb felső sarokban az adott fiókokhoz tartozó Google Drive dokumentumtárak és Google Calendar naptárak is elérhetők.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!