szerző:
hvg.hu

Új szokásokat kell beiktatnia az életébe, ha újévi fogadalmait be akarja tartani – ebben nagyszerű segítség ez az alkalmazás.

Az androidosoknak már tavaly januárban ajánlottunk olyan alkalmazást, ami segít az újévi fogadalmak betartásában, most az iPhone-osokon a sor. Ebben a kategóriában messze a Streaks a legjobb app, és bár nem ingyenes, minden rá költött forint megéri: innen 4 euróért letöltheti, majd az életét is megváltoztathatja.

Ehhez csupán meg kell adnia maximum 6 szokást, amit valamilyen rendszerességgel az élete részévé akar tenni. A plusz jelű ikonra kattintva kiválaszthat egy-egy szokást a legnépszerűbbek közül, de a felső sávban be is írhat egyet.

©

Ezt követően megjelenik egy ikon, erre kattintva pedig egy listából kiválaszthatja azt az ikont, ami a leginkább illik hozzá. Alatta megadható, hogy az adott feladatot naponta hányszor kell(ene) végrehajtania. Lejjebb megadható másmilyen rendszeresség is, például kiválasztható, hogy a hét mely napjain jelenjen meg az adott feladat.

A beállításoknál értesítést is kérhet a feladatokhoz, az alkalmazás színét is változtathatja, illetve egy naptáron követheti, hogy mennyire tartja be a magának tett ígéreteit. A mozgással kapcsolatos feladatokat szinkronizálhatja az iPhone (vagy akár az Apple Watch) Egészség alkalmazásával is, így például automatikusan látja, hogy mennyit kell(ene) még edzenie aznap.

Amikor elvégez egy feladatot, csak a hozzá tartozó ikont hosszan meg kell nyomnia, és ezzel ki is pipálta. Ha több szokást állítana be és még egyszerűbb használatot szeretne, akkor egy korábban bemutatott to-do alkalmazást ajánlunk, amennyiben pedig inkább emailjei között szertné látni a teendőit, akkor ide kattintva olvashat egy erre kitalált szolgáltatásról.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!