szerző:
hvg.hu

A rövid időre ingyenessé tett iOS-es appok listáját most egy többfunkciós webböngésző is bővíti.

Okostelefonunkkal gyakran kutatjuk az internetet, az iPhone-okon ehhez alapból ott a Safari. Persze sehol sincs az előírva, hogy ne használhatnánk más böngészőt is a telefonunkon, nemrégiben például mutattunk egy remek alternatívát, és most is egy hasonló, kis időre ingyenessé tett böngészőre hívnánk fel a figyelmet.

A Web Explorer nemcsak gyors, hanem sok beépített pluszfunkciója is van. Blokkoltathatjuk például a hirdetéseket, van beépített fordítója, sőt még egy médialejátszót is tartalmaz. Ha ezt választjuk azonnal megjelenik a telefonon tárolt zenék listája, és már válogathatunk is a számok közül. Van még szövegkereső, és kedvünk szerint határozhatjuk meg az induló oldalt. Arra is van lehetőség, hogy komplett weboldalakat mentsük el, és ezeket majd akkor nézegessük, ha épp nincsen netkapcsolatunk.

©

Hasznos jellemző, hogy akár a böngészett oldalon lévő képeket is elmenthetjük, ehhez csak lenyomva kell tartanunk az ujjunkat a szóban forgó képen. Az iTunes fájlmegosztó szolgáltatásnak köszönhetően könnyen cserélhetünk tartalmakat számítógépünk és az app között. Az alkalmazással igen gyors a letöltés, még ha egyszerre több fájlról is van szó.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!