szerző:
hvg.hu

A kínai újév előtt tisztelegve öt színpompás háttérképet tett letölthetővé az Apple. Valamennyi a holdújévet köszönti.

A világ népességének egynegyede számára az év legnagyobb ünnepe a holdújév (kínai újév), amelyet ebben az évben január 28-án ünnepelnek.

Az Apple öt fiatal kínai művész által készített színpompás háttérképet osztott meg, hogy a maga módján köszöntse ezt az ünnepet.

©

A háttérképek letölthetők iPhone-ra, iPadre és Macre – valamennyi kép mellett megtalálhatók a linkek. A háttérképek készítői be is mutatkoznak, és láthatjuk azoknak a szoftver- és hardvereszközöknek a listáját, amelyeket felhasználtak a kép készítése során. Talán nem is annyira meglepő, hogy a hardverek között kizárólag Apple-eszközök szerepelnek.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!