szerző:
hvg.hu

Miközben a világ már a héten várhatóan bemutatásra kerülő HTC Ocean Note telefonra készül, egy furcsaság tűnt fel a cég egyik promóciós videóján.

A jól ismert „tipster”, Evan Blass (@evleaks) tette fel Twitter-oldalára a HTC új promóciós videóját, amelynek semmi köze sincs a küszöbön álló újdonsághoz, a valószínűleg csütörtökön bemutatásra kerülő Ocean Note-hoz. Ehelyett a videó azt mutatja, hogy próbálja a tajvani gyártó kutatólaboratóriuma a felhasználók elvárásaihoz szabni a készülékek dizájnját, anyagait.

Az éles szeműek azonban felfedeztek egy érdekességet: az egyik képkockán mintha egy HTC Vive márkájú telefon tűnne fel, és ezt Blass egy későbbi tweetjében is kiemeli. A Vive márka jól ismert a tech-világban, a HTC virtuális valóság rendszeréhez kapcsolódik, azonban semmi köze az okostelefonokhoz. Viszont az nem volna meglepő, ha a HTC megpróbálná kihasználni a Vive keltette hype-ot, és ezzel csinálni kedvet egy okostelefonhoz.

©

Mindenesetre érdeklődéssel várjuk a folytatást, hátha csütörtökön ezzel kapcsolatban is kiderül valami.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!