szerző:
hvg.hu

Ez az ingyenes program Windowsot futtató és Apple számítógépekre is szép háttérképeket varázsol, rengeteg csodás fotó közül lehet válogatni benne.

Számítógépe háttérképét gyorsan megunhatja, így nem árt egy olyan programot beszerezni, amelyen ingyenes fotókból egyszerűen és gyorsan lehet válogatni, majd a kiválasztottat egyetlen kattintással beállítani új háttérképnek. Ezt kínálja a windowsos és macOS-t futtató számítógépekre ide kattintva letölthető Splashify.

©

Belépés után máris megjelennek a rengeteg csodás háttérkép közül a szerkesztők által ajánlottak ("Curated"), de a bal oldali menüsorban a "Popular" feliratra kattintva a felhasználók körében legnépszerűbb képeket is át lehet nézni, a "Latest" opcióra klikkelve pedig a legújabbakat. A "Search" funkcióval angol nyelvű kulcsszavakkal keresni lehet a fotótárban.

Ha valamelyik megtetszik, csak rá kell kattintani, hogy nagyobb méretben is megnézhesse, ha pedig ezután is háttérképnek szeretné beállítani, csak a jobb felső sarokban a "Set Wallpaper" feliratra kell kattintania, és kész is van.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.