szerző:
hvg.hu

Egy ausztrál cég megelégelte az unalmas falakat: a folyosókat szórakoztató és látványos megoldással turbózta fel.

Az ENNES nem találta fel a spanyolviaszt, csupán a meglévő technológiákat egy remek célra használja: a LUMES-fallal feldobja az unalmas folyosókat. Az ausztrál cég falra szerelhető, átlátszó LED-paneleket tervezett, amelyeket mozgásérzékelővel egészítettek ki, és persze előre beépítettek egy rakás animációt.

©

Az eredmény? Ha elsétál mellette az ember, egy kis művészi csodát lát a falon, ráadásul mindig pont ott van mozgásban az animáció, ahol áll a követett személy. Az ára nem ismert, de meg lehet nézni, ugyanis egy ausztrál gyermekklinika megkapta az elsőt, az alábbi videóval mutatták be.

A fejlesztők most azon dolgoznak, hogy különböző alkalmazásokkal hasznos információk is automatikusan megjelenjenek a falon.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!