szerző:
hvg.hu

Ha több vásárlót akarsz, terjeszd ki a platformot – ezt a trivialitást tette magáévá a Samsung.

A Samsung a CES 2017-re időzítve jelentette be, hogy nyit az iOS-es világ felé: a felhasználók mostantól iOS-es eszközeikre is letölthetik a Samsung Gear S alkalmazást. Az app a cég Gear S2 és S3 okosóráihoz kapcsolódik, azaz mostantól annak is lehet ilyen víz- és porálló (IP68 minősítés) viselhető eszköze, akinek egyébként iPhone-ja van.

A Gear S3 két változatban érhető el. A Gear S3 Classic az elegáns dizájnt, a luxust kedvelőknek készült, a Gear S3 Frontier pedig az aktívabb életet élőknek. Az iOS-es appal elérhető funkciók és szolgáltatások természetesen az adott eszköztől függenek.

©

Ugyancsak letölthetővé vált az iOS-esek számára a Samsung Gear Fit alkalmazás, ezt a Gear Fit 2-höz, a Samsung fitneszkarkötőjéhez készítették.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!