szerző:
hvg.hu

Egy beharangozó videóban mutatta be az LG új telefonjának „Full Vision” kijelzőjét.

Sok minden kiderült már az LG G6-ról, az LG küszöbön álló csúcstelefonjáról. Többek között az, hogy egészen nagy, 5,7”-es, QHD+ (2880 x 1440 pixeles) kijelzője lesz, szokatlan, 18:9-es képaránnyal.

Az LG közzétett egy rövid, beharangozó (kedvcsináló) videót, amely elárul pár apróságot arról, hogyan segíti majd a felhasználókat az áttervezett, négyzetekkel operáló felület. Az új UX (ez a kifejezés a user experience design kifejezésből ered, és arra utal, hogy a felhasználói élmény áll a tervezés középpontjában) az LG szerint az eddigieknél sokkal jobb keresési és multimédiás élményeket kínál majd.

©

A kamera UX is kihasználja a 18:9 arány lehetőségeit, az egyik „négyzetben” fotózhat a felhasználó, míg a másikban filmként nézheti meg a fényképeit, vagy feltöltheti őket a közösségi oldalakra. Összességében 11 négyzetes GUI (grafikus felhasználói felület) segíti majd a multitaskingot.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!