szerző:
hvg.hu

Sok év után visszatér San Jose-ba az Apple éves fejlesztői konferenciája. Már a regisztráció időpontja is kiderült.

13 éven keresztül San Franciscóba tartották az Apple éves fejlesztői konferenciáját, a WWDC-t (Worldwide Developer Conference). Ebben az évben viszont – jelentette be az Apple – nagy változás lesz, és visszatérnek San Jose-ba, talán hogy közelebb legyenek a cupertinói főhadiszálláshoz.

Az éves találkozó a június 5-i héten lesz, és a regisztráció március 27-én kezdődik. A konferencia hasonló méretű lesz, mint a korábbi években: körülbelül 5000 fejlesztőt és 1000 mérnököt várnak a San Jose-i McEnery Convention Centerbe. A WWDC általában egy nyitóelőadással indul, ahol új termékeket és szolgáltatásokat mutatnak be. Idén feltehetően az iOS 11, valamint a macOS 10.13 kerül fókuszba.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!