szerző:
hvg.hu

Nem csak az Apple épít új campust, a Google is hasonló terveket dédelget, és meg is kapta rá a zöld jelzést.

Engedélyezték a kaliforniai Mountain View-ban, hogy új főhadiszállást építsen a Google: ez az első eset, hogy az alapoktól kezdve a keresőóriás hozza létre az épületet.

©

A Charleston East névre hallgató, futurisztikus külsejű (bár másképp, mint az Apple-é), kupola alakú főépület két emelet magas lesz, és a tervek szerint 2700 alkalmazottnak ad majd második otthont. Az építkezés jövő hónapban kezdődik, akkor, amikor az Apple új campusa, az Apple Park megnyitja kapuit.

Állítólag a Charleston East főépület alsó szintje szabadon látogatható lesz, és bárki ott kávézhat majd, ahol a Google dolgozói.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!