szerző:
hvg.hu

Összegyűjtöttük egy cikkbe a hét legérdekesebb, legolvasottabb tech témáit.

Mostantól mindenki telefonján ott lesz a Messenger szörnyűsége

Véget ért a tesztidőszak, a következő hetekben minden mobilon megjelenik majd az üzenetküldő alkalmazás felső sávjában a Messenger Day.

Ez tényleg durva: előre telepített kártevőket találtak androidos csúcstelefonokon

Képzelje el, hogy vesz egy jó drága, vadonatúj androidos csúcstelefont, és még be sem kapcsolta, de a készülék már fertőzött volt. Ilyen esetek egyre gyakrabban előfordulnak, és a gyártók felelőssége, hogy kiszűrjék az ellátási lánc gyenge pontjait.

Kitaláltak egy szigetet, ahol annyi szélkereket építhetnek, hogy 80 millió embert lát majd el árammal

Az Északi-tenger Dogger-pad nevű területén egy mesterséges szigetet és több száz szélerőművet építenének fel, ami Dánia, Anglia, Norvégia, Németország és Hollandia számára biztosítana tiszta energiaforrást.

Jó kis újítás jön a Windowsba: telepíteni sem kell a programokat ahhoz, hogy kipróbáljuk őket

Pár percig anélkül lehet majd szoftvereket próbálgatni a Windows 10-es gépeken, hogy le kellene tölteni őket. Így nem kell mindent installálni ahhoz, hogy eldöntsük, tényleg szükségünk van-e a programra.

Olyat mondott Trump tanácsadója, amibe belezengett a fél internet

A Donald Trump egyik elnöki főtanácsadója valószínűleg éppen annyira járatos a fizikában és a technológia világában, mint Széles Gábor. Azt állítja: a mikrohullámú sütők titkos videofelvételeket készíthetnek az otthonok lakóiról.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!